Recipes and Posts Tagged magas szénhidráttartalmú

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Olívás csirke gyömbéres-citromos mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fiatal csirkéket a megtisztítás után - előző nap - felnegyedeljük, és sózás után a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyével töltött sertéskaraj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott vagy grill sertéskarajt hosszában vágjuk fel, kissé kilapítjuk és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Naranccsal töltött kacsa

Naranccsal töltött kacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pecsenyekacsákat megtisztítjuk, a tokot eltávolítjuk, és kívül-belül besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Currys csirkecombok ananásszal és almával

Currys csirkecombok ananásszal és almával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat előző este lesózzuk, és az ananászbefőtt levébe bepácoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szárított mézes ringlószilva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokis kalács

Csokis kalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt, és egy evőkanál cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Babsaláta sonkával

Babsaláta sonkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A babkonzervet leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyével töltött pulykamell vörösboros aszalt szilvával, pirított mandulával

Gesztenyével töltött pulykamell vörösboros aszalt szilvával, pirított mandulával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A pulykamellet szép vékony szeletekre vágjuk, óvatosan kiklopfoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szalagos fánk

Szalagos fánk

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A tejet meglangyosítjuk, beletesszük az elmorzsolt élesztőt és a porcukor felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom