Recept típus: Sertéshúsos ételek

Sertéshúsos ételek

Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával

Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pörkölt nem csak nokedlivel, vagy krumplival készíthető, a zöldborsó is mássá teszi egy kicsit.

Hobbychef Tovább olvasom
Disznótoros hagymás tört burgonyával és párolt káposztával

Disznótoros hagymás tört burgonyával és párolt káposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A kolbászt, a hurkát és a szeletelt, megsózott és borsozott tarját megfelelő nagyságú tepsibe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában

Csirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemájat, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fürjtojással töltött sertésborda

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hússzeleteket kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sertéspörkölt

Sertéspörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sonkatekercs aszpikban

Sonkatekercs aszpikban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást kb. 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízben lehűtjük, majd megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Francia hús

Francia hús

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vagdalthússal töltött sült burgonya, pesto szósszal ízesítve

Vagdalthússal töltött sült burgonya, pesto szósszal ízesítve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyákat megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük, belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom