Recept típus: Húsételek
Húsételek
Ananászos sonkacipó
A füstölt sovány sonkát, a sovány sertés- és marhahúst, finom tárcsán többször ledaráljuk, minél pépesebbre.
Gasztro Trend Tovább olvasomOlívás csirke gyömbéres-citromos mártással
A fiatal csirkéket a megtisztítás után - előző nap - felnegyedeljük, és sózás után a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött sertéskaraj
A kicsontozott vagy grill sertéskarajt hosszában vágjuk fel, kissé kilapítjuk és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkecombok ribizliben
A csirkecombokat lebőrözzük, a bőrt félretesszük, később más ételhez felhasználható.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyés csirkeragu
A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFőtt sonka édesburgonyával és ananásszal
A kötözött sonkát a hagyományos módon puhára főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörtével töltött tyúkpecsenye
A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomRozé kacsamell cukkini tócsnival
A kacsamelleket tisztítás után éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal és majoránnával befűszerezzük.
Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasomNaranccsal töltött kacsa
A pecsenyekacsákat megtisztítjuk, a tokot eltávolítjuk, és kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCurrys csirkecombok ananásszal és almával
A csirkecombokat előző este lesózzuk, és az ananászbefőtt levébe bepácoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom