Recipes from Ingredient: só
só
Töltött sárgadinnye
A kisméretű sárgadinnyék felső harmadát levágjuk, a magját kikaparjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMedvehagymás paraszt rakott krumpli
Ma főztem (sütöttem) magamnak egy rakott krumplit. Miután még a medvehagyma korszaka van, s nem ...
Hobbychef Tovább olvasomLebbencsleves
A lebbencsleves az igazán tartalmas ételek közé tartozik.
Gasztro Trend Tovább olvasomLencsefőzelék
Úgy tartja a mondás, hogy aki újévkor lencsefőzeléket fogyaszt, annak tele lesz a pénztárcája.
Gasztro Trend Tovább olvasomBorsófőzelék
Nagyon szívesen gondolok vissza az iskolai menzán való étkezésre.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolozsvári pulykatokány
Egy kevés olajon kezdjük el pirítani a vöröshagymát és a szalonnát.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzabolcsi töltött káposzta
A hagyományos magyar ételek között a szabolcsi töltött káposzta igen előkelő helyet foglal el.
Gasztro Trend Tovább olvasomMedvehagyma krémleves sült baconnel és gombával
A megpucolt és feldarabolt krumplikat megfőzöm.
Hobbychef Tovább olvasomFusilli kolbászos lecsóval
Ez az étel az olasz-magyar barátság jegyében jött létre.
Hobbychef Tovább olvasomTagliatelle medvehagymás, fehérboros, tejszínes gombával
A pasta, vagyis az olasz tészta nagy kedvenc, a medvehagymának pedig most van a szezonja.
Hobbychef Tovább olvasom