Recipes from Ingredient:

Mexikói sajtleves kukoricával, tequilával és tortillával

Mexikói sajtleves kukoricával, tequilával és tortillával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kis egzotikum, mert a sajtlevest nem csak a franciák kedvelik.

Hobbychef Tovább olvasom
Sült kacsacomb hagymás krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befőttel

Sült kacsacomb hagymás krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befőttel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egyik kedvenc ételem, a sült kacsacomb.

Hobbychef Tovább olvasom
Sült kolbász és szalonna fehérboros káposztaágyon, krumplival és sütőtökkel

Sült kolbász és szalonna fehérboros káposztaágyon, krumplival és sütőtökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez az étel a körítést illetően, egy kicsit eltér a szokásos tálalástól.

Hobbychef Tovább olvasom
Fehérboros, póréhagymás, tejszínes gombakrémleves

Fehérboros, póréhagymás, tejszínes gombakrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Szeretem a gombát, s már régen főztem gombakrémlevest, ezt sűrgősen be kellett pótolni.

Hobbychef Tovább olvasom
Sült libamáj

Sült libamáj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Egy kis finom sült libamáj, sült hagymával és savanyúsággal.

Hobbychef Tovább olvasom
Hamis tyúkhúsleves

Hamis tyúkhúsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy gyors, meleg levesre vágytam, de nem akartam órákig főzőcskézni, s csirke aprólék sem volt ...

Hobbychef Tovább olvasom
Gombás-zöldséges tejszínes, fehérboros tagliatelle

Gombás-zöldséges tejszínes, fehérboros tagliatelle

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Imádom az olaszos ízeket, ezzel a tésztával hódolok az olasz konyhának.

Hobbychef Tovább olvasom
Stíriai metélt

Stíriai metélt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojások sárgájával krémmé keverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyepuding eperöntettel

Gesztenyepuding eperöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a kiolvasztott, kézmeleg gesztenyepürét.

Gasztro Trend Tovább olvasom