Recipes from Ingredient:

Almavaj

Almavaj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Miután meghámoztuk és kicsumáztuk az almákat, mindegyiket vágjuk négyfelé.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral

Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Most nem friss zöldségből készítettem el ezt az ételt, hanem a nyáron eltett lecsóból.

Hobbychef Tovább olvasom
Csokis kalács

Csokis kalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt, és egy evőkanál cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Töltött paprika háziasan

Töltött paprika háziasan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizst kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, 4 dl forró vízzel felengedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Thai sertéscsíkok

Thai sertéscsíkok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst vékony csíkokra vágjuk, és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rakott karfiol

Rakott karfiol

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szilveszteri spenótos pulykamell

Szilveszteri spenótos pulykamell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellet megmossuk, és szép nagy szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sonkás kacsaragu zöldséges rizzsel

Sonkás kacsaragu zöldséges rizzsel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A nyers füstölt sonkát nagyobb kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paprikás csirke, kapros házi nokedlivel

Paprikás csirke, kapros házi nokedlivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkét ízületei mentén feldaraboljuk, besózzuk, és letakarva hűtőbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom