Sült kacsacomb hagymás krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befőttel

2014-02-13
Sült kacsacomb hagymás krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befőttel
  • Várható: 3 adag Sült kacsacomb hagymás krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befőttel
  • Felszolgálás: 3 fő
  • Előkészületi idő: 15perc
  • Elkészítési idő: 60perc
  • Kész: 1:15 óra

Hozzávalók:

  • 3 db kacsacomb
  • 3 db burgonya
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • vaj
  • 1/2 vöröskáposzta (lilakáposzta)
  • 3 db sárgabarack befőtt
  • 3 teáskanál áfonya lekvár
  • olívaolaj
  • 1 db lilahagyma
  • vörösborecet
  • őrölt fekete bors
  • köménymag
  • 1 teáskanál cukor

Elkészítés:

Lépés: 1

A kacsacombokat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, s beteszem a hűtőbe.

Lépés: 2

A káposztát vékonyra vágom, egy serpenyőben olajon, köménymagon, vörösborecettel megpárolom.

Lépés: 3

A krumplit megfőzöm, megpucolom, összetöröm, kevés vajjal összekeverem. Egy serpenyőben az aprított hagymával, fokhagymával átpirítom.

Lépés: 4

A kacsacombokat mindkét oldalukon megsütöm.

Lépés: 5

Tálaláskor teszek a tányérra egy kacsacombot, egy-egy kupac krumplipürét, vöröskáposztát, egy sárgabarack befőttet, amibe egy teáskanál áfonyalekvárt rakok.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsökkel ékesített kacsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Bourbon csirke
Bourbon csirke

Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat. Adjuk hozzá a csirkedarabokat és pirítsuk őket világosbarnára.

Close