Scorpion Bowl koktél

2013-04-25
Scorpion Bowl koktél
  • Várható: 1 tál Scorpion Bowl koktél
  • Felszolgálás: 2-3 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 3perc
  • Kész: 4perc

A koktél kitalálója: Steve Crane’s Luau, 1958

Tiki ital, Egzotikus koktél

Pohár: scorpion bowl (skorpió kerámia tál)

Díszítés: 3 lime gerezd és 1 mentaág

Hozzávalók:

  • 3 cl lime szirup (pl.: Rose's Lime Juice Cordial)
  • 6 cl narancslé
  • 6 cl Puerto Rico-i Gold Rum (arany rum, pl.: Bacardi Gold Rum)
  • 6 cl Gin
  • 3 cl Brandy
  • 2,25 cl Simple Syrup (cukorszirup)
  • 3 cl Orgeat (mandula) szirup
  • 1 csésze zúzott jég

Cukorszirup készítése

Elkészítés:

Lépés: 1

Az összes hozzávalót keverjük össze turmixgépbe (blender) mintegy 3 másodpercig, majd az italt öntsük át egy skorpió kerámia tálba.

Lépés: 2

Díszítsük a tál szélét 3 lime gerezddel, és tegyünk az italba egy mentaágat, és szervírozzuk hosszú szárú színes szívószálakkal.

Videó (elkészítés, más arányú hozzávalókkal):

Fogyasztás:

Egyszerre többen is fogyaszthatják a koktélt, ezért mindenképpen több szívószálat biztosítsunk hozzá.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Diós-almás bejgli
Diós-almás bejgli

Az élesztőt felfuttatjuk 1 dl langyos, cukros tejben.

Close