Sex in Budapest cocktail
2013-12-09- Várható: 1 glass Sex in Budapest cocktail
- Felszolgálás: 1 person
- Előkészületi idő: 1perc
- Elkészítési idő: 2perc
- Kész: 3perc
This is a rethought and Hungarianized version of Sex on the Beach cocktail, by Gasztro Trend online magazine.
The inventor of this cocktail: Gasztro Trend online magazine
Glass: highball (33-38 cl)
Decoration: no
Ingredients:
- 1/2 oz Unicum Plum (Hungarian herbal liqueur: a bitter matured in oak barrel, on prune bed)
- 1 1/2 oz premium Hungarian Peach Schnapps
- 2 oz peach nectar
- 2 oz pineapple juice
- crushed ice
Method:
Lépés: 1
Fill the highball glass with crushed ice.
Lépés: 2
Pour the plum herbal liqueur and peach schnapps, then peach nectar and pineapple juice into the glass.
Lépés: 3
Stir the drink (with a bar spoon) and serve with a drinking straw.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet