Recipes from Ingredient: póréhagyma
Dán húsgombócleves
A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsípős-savanyú leves
A gombát, a póréhagymát és a császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú tintahal
A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomChilis rák
A rákot szobahőmérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a fokhagymát finomra, a többit kis ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSzív küldi szívnek
A parajleveleket nagyon alaposan megmossuk. A póréhagymáról leszedjük a külső, takaró leveleket.
Gasztro Trend Tovább olvasomSütőtökös rizottó
A rizottó készítésének csupán egyetlen kritikus pontja van, mégpedig az, hogy krémes állagúra kell főzni.
Gasztro Trend Tovább olvasom