Recipes from Ingredient: paradicsom

Gombás-sonkás pizza

Gombás-sonkás pizza

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Gyors, mégis finom étel, ha nincs kedvünk órákat a konyhában tölteni.

Hobbychef Tovább olvasom
Thai sertéscsíkok

Thai sertéscsíkok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst vékony csíkokra vágjuk, és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paprikás csirke, kapros házi nokedlivel

Paprikás csirke, kapros házi nokedlivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkét ízületei mentén feldaraboljuk, besózzuk, és letakarva hűtőbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kalocsai tarhonyás csirke

Kalocsai tarhonyás csirke

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A csirkét megmossuk, feldaraboljuk, és enyhén besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Füstölt tarja velesült zöldségekkel, tükörtojással

Füstölt tarja velesült zöldségekkel, tükörtojással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy finom zöldséges ragu.

Hobbychef Tovább olvasom
Fokhagymás-bazsalikomos paradicsomleves

Fokhagymás-bazsalikomos paradicsomleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A friss paradicsomokat leforrázzuk, és levesszük a héját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel

Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mert nem csak babgulyás van.

Hobbychef Tovább olvasom
Lencsefőzelék vörösboros-gombás marhaszelettel

Lencsefőzelék vörösboros-gombás marhaszelettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A másik étel, amit Újév táján nem hagyhatunk ki, ha gazdagok akarunk lenni, de legalábbis ...

Hobbychef Tovább olvasom
Sült libamáj majonézes tojással saláta ágyon

Sült libamáj majonézes tojással saláta ágyon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy könnyű és finom sült libamájas vacsora.

Hobbychef Tovább olvasom
Svéd zöldsaláta

Svéd zöldsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt lazacot vékony csíkokra vágjuk, és citromlével meglocsoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom