Füstölt tarja velesült zöldségekkel, tükörtojással

2014-01-18
Füstölt tarja velesült zöldségekkel, tükörtojással
  • Várható: 2 adag Füstölt tarja velesült zöldségekkel, tükörtojással
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 15perc
  • Elkészítési idő: 30perc
  • Kész: 45perc

Hozzávalók:

  • 10 dkg füstölt-főtt tarja
  • 1/2 vöröshagyma
  • 1/2 póréhagyma
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1/2 db piros kaliforniai paprika
  • 1/2 db csípős hegyes zöld paprika
  • 1 db chili
  • 2 db paradicsom
  • 1 db nagy burgonya
  • 2 szelet kanadai sütőtök
  • 1 db sárgarépa
  • 1/2 csokor petrezselyem
  • 4 db tojás
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika

Elkészítés:

Lépés: 1

A krumplit héjában félig megfőzöm. A tarját kockára vágom, a vöröshagymát, póréhagymát, újhagymát, hegyes paprikát, chilit karikára szeletelem, a kaliforniai paprikát, sütőtököt kockára vágom, a fokhagymát, petrezselyemzöldet aprítom, a krumplit pucolás után felszeletelem.

Lépés: 2

Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, rárakom a zöldségeket, fűszerezem. Amikor már puha minden, ráütöm a tojásokat. Beteszem a serpenyőt 180 C fokra előmelegített sütőbe 5 percre.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

  • Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

    Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Kukoricás őzragu

Az őzhúst 2 centis kockákra, a lehéjazott vöröshagymát finomra vágjuk.

Close