Füstölt tarja velesült zöldségekkel, tükörtojással
2014-01-18
- Várható: 2 adag Füstölt tarja velesült zöldségekkel, tükörtojással
- Felszolgálás: 2 fő
- Előkészületi idő: 15perc
- Elkészítési idő: 30perc
- Kész: 45perc
Hozzávalók:
- 10 dkg füstölt-főtt tarja
- 1/2 vöröshagyma
- 1/2 póréhagyma
- 1 szál újhagyma zöldjével
- 3 gerezd fokhagyma
- 1/2 db piros kaliforniai paprika
- 1/2 db csípős hegyes zöld paprika
- 1 db chili
- 2 db paradicsom
- 1 db nagy burgonya
- 2 szelet kanadai sütőtök
- 1 db sárgarépa
- 1/2 csokor petrezselyem
- 4 db tojás
- olívaolaj
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
Elkészítés:
Lépés: 1
A krumplit héjában félig megfőzöm. A tarját kockára vágom, a vöröshagymát, póréhagymát, újhagymát, hegyes paprikát, chilit karikára szeletelem, a kaliforniai paprikát, sütőtököt kockára vágom, a fokhagymát, petrezselyemzöldet aprítom, a krumplit pucolás után felszeletelem.
Lépés: 2
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, rárakom a zöldségeket, fűszerezem. Amikor már puha minden, ráütöm a tojásokat. Beteszem a serpenyőt 180 C fokra előmelegített sütőbe 5 percre.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet