Recipes from Ingredient: fahéj
Körte fehérborban, szőlőlevelekben
A borból a birsecettel, a fahéjjal, és egy kevés vízzel hígítva páclevet főzünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzedermártás főzés nélkül
A szedret turmixgépben a cukorral és a vörösborral összekeverjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzedermártás
A szedret a megfelelő tisztítás után a vörösborral felforraljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTeapuncs arábiából
Hat deci vizet felforralunk, és ráöntjük a cserépedényben levő narancsos tealevélre.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes rózsaszirup
A rózsa szirmait letépkedjük, és folyó vízben többször átmossuk, lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzárított mézes ringlószilva
A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmaleves, ahogy a nagymama szerette
Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal
A csirkecombokat megmossuk, fellazítjuk rajtuk a bőrt.
Gasztro Trend Tovább olvasom