Recipes from Ingredient: fahéj

Rumos meggyleves

Rumos meggyleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A meggybefőttet leszűrjük, a levét felforraljuk, fahéjjal, szegfűszeggel és vaníliás cukorral ízesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos gyümölcskocsonya

Barackos gyümölcskocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őszibarack konzerv levét felforraljuk, hozzáadjuk a víz felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi mézeskalács

Karácsonyi mézeskalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, egy egész tojást és egy tojássárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás pite

Mazsolás pite

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy megfelelő nagyságú keverőedényben a lisztet elkeverjük a cukorral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Birsalmás kavart sütemény

Birsalmás kavart sütemény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a birsalmás süteményeket.

Tortafüggő Marisz Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Őszibarackos turmix joghurttal

Őszibarackos turmix joghurttal

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Turmixgépbe keverjük simára az őszibarackot, a joghurtot, és a mézet.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almás pite turmix

Almás pite turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A fahéjas cukor kivételével az összes többi hozzávalót rakjuk a turmixgépbe (blender), és keverjük simára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
The Goblet of Fire koktél

The Goblet of Fire koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze jéggel a shakerben a prémium likőrt (TY KU) és a kávélikőrt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
STROHlunder koktél

STROHlunder koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Óvatosan melegítsük fel a gyümölcslevet (almalé és a bodzalé).

Gasztro Trend Tovább olvasom