Recipes from Ingredient: fahéj
Rumos meggyleves
A meggybefőttet leszűrjük, a levét felforraljuk, fahéjjal, szegfűszeggel és vaníliás cukorral ízesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi mézeskalács
A kézmeleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, egy egész tojást és egy tojássárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasomMazsolás pite
Egy megfelelő nagyságú keverőedényben a lisztet elkeverjük a cukorral.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmás kavart sütemény
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a birsalmás süteményeket.
Tortafüggő Marisz Tovább olvasomGemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével
Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás pite turmix
A fahéjas cukor kivételével az összes többi hozzávalót rakjuk a turmixgépbe (blender), és keverjük simára.
Gasztro Trend Tovább olvasomThe Goblet of Fire koktél
Rázzuk össze jéggel a shakerben a prémium likőrt (TY KU) és a kávélikőrt.
Gasztro Trend Tovább olvasomSTROHlunder koktél
Óvatosan melegítsük fel a gyümölcslevet (almalé és a bodzalé).
Gasztro Trend Tovább olvasom