Recipes from Ingredient: víz

Gazdag ember levese

Gazdag ember levese

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Century Club Punch koktél

Century Club Punch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük az összes hozzávalót a keverőpohárba, adjunk hozzá jeget, és jól keverjük össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Luxardo Limoncello

Limoncello citromlikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (2.5 / 5)

A citromhéjakat helyezzük bele egy literes üvegedénybe, és töltsük rá a vodkát, majd óvatosan keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Russo Arancello

Arancello narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Hámozzuk le (késsel vagy valamilyen citrus hámozóval) a narancsok héját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cointreau narancslikőr

Cointreau narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.7 / 5)

Öntsük ki a brandyt az üvegpalackból és rakjuk bele a citrusfélék reszelt héját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grand Marnier narancslikőr

Grand Marnier narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.5 / 5)

Mossuk meg a narancsokat, és hámozzuk meg mindegyiket úgy, hogy a belső fehér héjából ne ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bols Triple Sec

Triple Sec narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.7 / 5)

Hámozzuk le a narancsok és citromok héját úgy, hogy ne maradjon sok belső fehér héj ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Los Jardines del Yunque koktél

Los Jardines del Yunque koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük az összes hozzávalót a koktél shakerbe, majd adjunk hozzá tört jeget, és rövid ideig ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokoládélikőr házilag

Scharffen Berger csokoládélikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy edényben, oldjuk fel a kakaóport forrásban lévő vízben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Disaronno Amaretto likőr

Amaretto mandulalikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (3 / 5)

Kombináljuk a vizet és a cukrokat egy edényben közepes lángon, amíg nem kezd el forrni, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom