Recipes from Ingredient: víz

Grog narancskarikával

Hagyományos forró grog

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

A forróitalos pohárba rakjuk bele a barna cukrot, majd öntsük bele a limelét és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ricard koktél

Ricard koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A koktélt gyakran Marseille-i tejnek is hívják.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel

Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mert nem csak babgulyás van.

Hobbychef Tovább olvasom
Tejszínes-gombás sertésborda

Tejszínes-gombás sertésborda

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szeletelt sertéskarajt besózzuk, kiklopfoljuk, lisztben megforgatjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos gyümölcskocsonya

Barackos gyümölcskocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őszibarack konzerv levét felforraljuk, hozzáadjuk a víz felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gombapaprikás

Gombapaprikás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gombapaprikás az egyik legjobb magyaros étel, amelyet szinte lehetetlen elrontani.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fehérboros francia hagymaleves, brandyvel és sajtos croissanttal

Fehérboros francia hagymaleves, brandyvel és sajtos croissanttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hagymaleves (Soupe a L’Oignon) a franciák nagy kedvence, világszerte híressé vált. Elkészítése egyszerű, olcsó, ...

Hobbychef Tovább olvasom
Köménymagleves

Köménymagleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.8 / 5)

A köménymagleves az egyik legnépszerűbb diétás leves, amelyet gyomorbántalmakkor érdemes fogyasztani.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Malibu kókuszos rum

Malibu kókuszos rum házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Készítsük el a cukorszirupot, illetve a kókusz szirupot az italhoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
San Giuseppe fánkja

San Giuseppe fánkja

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy közepesen nagy edénybe felforraljuk a vizet, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a lisztet.

Gasztro Trend Tovább olvasom