Recipes from Ingredient: víz

Gomme szirup

Gomme szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Oldjuk fel a gumiarábikumot azonos mennyiségű forró vízben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandula szirup

Mandula szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük a mandulát egy tálba, és fedjük le hideg vízzel, és hagyjuk ázni kb. 30 ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cukorszirup

Cukorszirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (4 / 5)

2 csészényi hideg vizet forraljunk fel egy edényben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokoládé szirup

Csokoládé szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.2 / 5)

Keverjük össze a kakaóport és a vizet egy edényben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kahlúa kávélikőr

Kahlúa kávélikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Rakjuk az instant kávét egy nagy üvegtálba, és öntsük rá a forró vizet, majd keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Amerikai Kávé

Amerikai Kávé

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.1 / 5)

Öntsük a kávés csészébe a forró kávét, majd rá a meleg vizet, és forrón tálaljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Espresso

Espresso

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alábbiakban a „kotyogós” kávéfőzővel történő presszókávé elkészítését ismertetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ehető gumimaci

Ehető gumimaci

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Egy edénybe öntsünk 1/3 csészényi vizet, és adjuk hozzá a zselatinporokat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Eperrel töltött jégkocka

Töltött és ízesített jégkocka

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A koktélok gyakori hozzávalója a jégkocka, amit egy kis trükkel könnyedén dekoratívabbá tehetünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paradicsomleves

Paradicsomleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kevés olyan leves van, amelyet annyira egyszerű elkészíteni, mint a paradicsomlevest.

Gasztro Trend Tovább olvasom