Recipes from Ingredient: tejszín

Bubble Tea

Bubble Tea

Recept típus:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A kihűlt teát, a tejszínt, és a cukorszirupot rakjuk a shakerbe, majd adjunk hozzá pár ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vajban párolt tengeri hal pestos szélesmetélttel

Vajban párolt tengeri hal pestos szélesmetélttel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat kiolvasztjuk, felszeleteljük, és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lazacszeletek parajjal

Lazacszeletek parajjal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A parajt kiolvasztjuk, és lecsepegtetjük. A halfilét besózzuk, citromlével meglocsoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Halpaprikás sajtos tésztával

Halpaprikás sajtos tésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rosolli saláta

Rosolli saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sárgarépát, az uborkát, az almát megmossuk, meghámozzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejszínes-gombás spagetti

Tejszínes-gombás spagetti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az aktív életmódot élők szeretik a tésztás ételeket, ezért az ő figyelmükbe ajánlom a tejszínes-gombás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Layered liqueurs koktél

Layered Liqueurs koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként öntsük az Y-pohárba a mexikói kávélikőrt, majd rétegezzük rá az édes spanyol likőrt.

PogiRecept Tovább olvasom
Razzonia koktél

Razzonia koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejszín kivételével a többi hozzávalót öntsük a keverőpohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Double Choc koktél

Double Choc koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként öntsük a Mozart Gold tejcsokoládés krémlikőrt a koktélos pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom