Recipes from Ingredient: tejszín

Tejszínes-gombás sertésborda

Tejszínes-gombás sertésborda

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szeletelt sertéskarajt besózzuk, kiklopfoljuk, lisztben megforgatjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Epres bonbon

Eper kívül – eper belül bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Díszdobozban, karácsonyi ajándéknak is kiváló epres bonbonok.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Csirkemell filé csiperkés avokádókrémmel

Csirkemell filé csiperkés avokádókrémmel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2 / 5)

A csirkemell filét megformázzuk, sózzuk, borsozzuk, elősütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackpálinkás trüffel

Barackpálinkás trüffel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Gasztroajándék, vagy egy könnyű ünnepi vacsora után, édesség gyanánt.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Spagetti carbonara

Spagetti carbonara

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.2 / 5)

A spagetti carbonara az egyik legnépszerűbb olasz étel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Silk Stockings koktél

Silk Stockings koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót shakerben rázzuk össze jéggel, majd szűrjük át az italt egy koktélos pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kahlua Mudslide koktél

Kahlua Mudslide koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Rázzuk össze shakerben a hozzávalókat jéggel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karamellizált fehér csoki - sós mogyoró krokant bonbon

Karamellizált fehér csoki – sós mogyoró krokant bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bonbont a közelgő ünnepekre való tekintettel gasztroajándéknak ajánlom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Mangókrém ananásszal

Mangókrém ananásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojások sárgáját cukorral kikeverjük, és forró tejbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mákpuding csokoládéöntettel

Mákpuding csokoládéöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elkészítjük a csokoládéöntetet: a csokoládét vízgőzön felmelegítjük, hozzáadjuk a tejszínt, a rumot és a vaníliás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom