Recipes from Ingredient: mustár

mustár

Grillezett tarja padlizsán és cukkíni chips-szel

Grillezett tarja padlizsán és cukkíni chips-szel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tarjaszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, az inakat éles késsel bevagdaljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Mustáros őzpörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hamburger

Hamburger

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Ha az amerikai konyháról beszélünk, akkor mindenkinek a hamburger jut eszébe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tartármártás

Tartármártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tartármártást nagyon könnyű elkészíteni - csupán annyi dolgunk van, hogy a hozzávalóit jó alaposan ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kaszinótojás franciasalátával

Kaszinótojás franciasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonéz

Majonéz

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A majonéz készítés legfontosabb eszköze a kézi mixer (botmixer).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonézes gyümölcssaláta

Majonézes gyümölcssaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A saláta elkészítését az öntettel (tartármártás) kezdjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sonkatekercs aszpikban

Sonkatekercs aszpikban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást kb. 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízben lehűtjük, majd megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Diós-majonézes halkoktél

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Bundázott hal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ehhez az ételhez a süllő-, a fogas- vagy a pisztrángfilé a legalkalmasabb, de jó hozzá ...

Gasztro Trend Tovább olvasom