Recipes from Ingredient: citrom

Mazsolás csirkeleves

Mazsolás csirkeleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megmosott csirkét apró, raguszerű darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Töltött sárgadinnye

Töltött sárgadinnye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kisméretű sárgadinnyék felső harmadát levágjuk, a magját kikaparjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fehérboros, chilis, fokhagymás tintahalkarikák petrezselymes sült krumplival

Fehérboros, chilis, fokhagymás tintahalkarikák petrezselymes sült krumplival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A krumplikat felteszem főni. A fokhagymát, petrezselymet aprítom.

Hobbychef Tovább olvasom
Vajban sült, tejszínes, mogyorós busa filé, petrezselymes krumplival

Vajban sült, tejszínes, mogyorós busa filé, petrezselymes krumplival (saját recept)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A busából kellő fűszerezés után, finom sült hal készíthető.

Hobbychef Tovább olvasom
Rántott harcsa lilahagymával, majonézes krumplival

Rántott harcsa lilahagymával, majonézes krumplival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Szeretem a halakat, tengerit, folyamit egyaránt, gyakran szerepel az étrendemben.

Hobbychef Tovább olvasom
Zwack & Soda (Zwack Szóda) koktél

Zwack & Soda (Zwack Szóda) koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.9 / 5)

A citrom és narancshéjakat valamint a tört jeget rakjuk a pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Stíriai metélt

Stíriai metélt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kókuszkenyér

Kókuszkenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A babapiskótát lereszeljük, és összekeverjük a kókuszreszelékkel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Édes túróval töltött zsemle

Édes túróval töltött zsemle

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almavaj

Almavaj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Miután meghámoztuk és kicsumáztuk az almákat, mindegyiket vágjuk négyfelé.

Gasztro Trend Tovább olvasom