Recipes from Ingredient: citrom
Birsalmaleves, ahogy a nagymama szerette
Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.
Gasztro Trend Tovább olvasomTempura gyömbéres szójamártással
Ennek a Japánból származó ételnek az elkészítésekor be kell tartani a szigorú előírásokat.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás sajtsalátával töltött avokádó
A körténél valamivel nyújtottabb avokádót, A és V alakban éles, kis késsel elfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFriss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal
A grillcsirkét - a májával együtt - hagyományosan, lesózva megsütjük, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgadinnyekoktél rákkal
A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrapefruit sárgarépával, nyersen
A grapefruitot meghámozzuk, és eltávolítjuk fehér héját.
Gasztro Trend Tovább olvasomEgzotikus szárnyassaláta
A jércemelleket kicsontozva sós vízben - vagy az éppen fövő húslevesben - puhára főzzük, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgadinnyeleves saját héjában
A szép héjú sárgadinnyét alaposan megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMexican (Tequila) Bloody Mary koktél
A közelmúltban tettem fel néhány mexikói receptet. Nos, most egy hozzávaló koktélt.
Hobbychef Tovább olvasomKörteleves borral (főzés nélkül)
A meghámozott, felezett és magjaitól megtisztított körtékből - karalábéfúróval - húsz golyót formázunk.
Gasztro Trend Tovább olvasom