Recipes from Ingredient: citrom
Angol karácsonyi gyümölcspuding
Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomNaspolyatorta
A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCseresznyefelfújt
A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörték eperkocsonyával
Egy kivajazott tűzálló tálat szorosan kibéleljük a kihűlt piskótával.
Gasztro Trend Tovább olvasomIgazi tökös-mákos rétes
Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomDatolyatorta
Összekeverjük a búzadarát, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajjal és a vanílialikőrrel.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzőlőtorta karamellhálóban
A tészta anyagait annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmasan puha tésztát kapjunk.
Gasztro Trend Tovább olvasom