Recipes from Ingredient: citrom

Meleg töltött alma camemberttel

Meleg töltött alma camemberttel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az almákat megmossuk, leszárítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Tökös-almás túrólepénykék pikánsan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a tésztát készítjük el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Angol karácsonyi gyümölcspuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Naspolyatorta

Naspolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyefelfújt

Cseresznyefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Körték eperkocsonyával

Körték eperkocsonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kivajazott tűzálló tálat szorosan kibéleljük a kihűlt piskótával.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Igazi tökös-mákos rétes

Igazi tökös-mákos rétes

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Datolyatorta

Datolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Összekeverjük a búzadarát, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajjal és a vanílialikőrrel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Flambírozott almás lepény

Flambírozott almás lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a szobahőmérsékletűre felengedett vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szőlőtorta karamellhálóban

Szőlőtorta karamellhálóban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta anyagait annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmasan puha tésztát kapjunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom