Recipes from Ingredient: citrom

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hátszínszelet sárgabarackos dinnyemártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rostélyosokat a megfelelő érlelés után az olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Avokádó krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az avokádó gyümölcsét megfelezzük, és eltávolítjuk a magját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lángoló gyümölcsök

Lángoló gyümölcsök

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körtéket meghámozzuk, felnegyedeljük, magházukat eltávolítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Alkoholmentes gyümölcsturmixok

Alkoholmentes gyümölcsturmixok

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bármilyen friss vagy télire eltett gyümölcs használható a turmixitalokhoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyeszörbet

Cseresznyesörbet

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gyümölcsöket kimagozás után turmixgépben a citrom szűrt levével összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Birskocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bármilyen süteménybe, gyümölcsös dísztálak díszítésére is használható.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Birsalmasajt pörkölt mogyoróval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A háziasszonyok többsége a birsalmára esküszik, de készíthető birskörtéből is finom sajt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Teapuncs arábiából

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Hat deci vizet felforralunk, és ráöntjük a cserépedényben levő narancsos tealevélre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Eper vörösborzselében

Eper vörösborzselében

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az egészséges eperszemeket megmossuk, lecsumázzuk és félbevágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes rózsakocsonya

Mézes rózsakocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az egyforma színű rózsaszirmokat bő folyó vízben többször is átmossuk és lecsepegtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom