Recipes and Posts Tagged magas kalóriatartalmú
Birskocsonya
Bármilyen süteménybe, gyümölcsös dísztálak díszítésére is használható.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)
Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmasajt pörkölt mogyoróval
A háziasszonyok többsége a birsalmára esküszik, de készíthető birskörtéből is finom sajt.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzárított mézes ringlószilva
A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomStíriai metélt
A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsokis kalács
A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt, és egy evőkanál cukrot.
Gasztro Trend Tovább olvasomRakott karfiol
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilveszteri spenótos pulykamell
A pulykamellet megmossuk, és szép nagy szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom