Chimayó koktél
2013-04-16- Várható: 1 pohár Chimayó koktél
- Felszolgálás: 1 fő
- Előkészületi idő: 1perc
- Elkészítési idő: 2perc
- Kész: 3perc
A koktél kitalálója: Rancho de Chimayó étterem (Új-Mexikó)
Pohár: highball
Díszítés: hámozatlan alma szelet
Hozzávalók:
- 4,5 cl Tequila Gold (pl.: Sauza Tequila Gold)
- 3 cl szűretlen almabor (apple cider)
- 0,75 cl friss citromlé
- 0,75 cl Creme de Cassis (édes, sötét vörös színű fekete ribizke likőr)
Elkészítés:
Lépés: 1
Töltsük fel félig jéggel a highball poharat, majd öntsük rá a jégre a tequilát és a szűretlen almabort.
Lépés: 2
Adjuk hozzá a citromlevet és a Creme de Cassis-t és keverjük meg.
Lépés: 3
Díszítsük a pohár szélét hámozatlan alma szelettel, és szervírozzuk szívószállal.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet