Chimayó koktél

2013-04-16
Chimayó koktél
  • Várható: 1 pohár Chimayó koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 3perc

A koktél kitalálója: Rancho de Chimayó étterem (Új-Mexikó)

Pohár: highball

Díszítés: hámozatlan alma szelet

Hozzávalók:

  • 4,5 cl Tequila Gold (pl.: Sauza Tequila Gold)
  • 3 cl szűretlen almabor (apple cider)
  • 0,75 cl friss citromlé
  • 0,75 cl Creme de Cassis (édes, sötét vörös színű fekete ribizke likőr)

Elkészítés:

Lépés: 1

Töltsük fel félig jéggel a highball poharat, majd öntsük rá a jégre a tequilát és a szűretlen almabort.

Lépés: 2

Adjuk hozzá a citromlevet és a Creme de Cassis-t és keverjük meg.

Lépés: 3

Díszítsük a pohár szélét hámozatlan alma szelettel, és szervírozzuk szívószállal.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Epres-ananászos turmix
Epres-ananászos turmix

A félbevágott epreket, az ananászlét, a joghurtot keverjük össze turmixgéppel.

Close