Recipes from Ingredient: liszt
Paprikás csirke, kapros házi nokedlivel
A csirkét ízületei mentén feldaraboljuk, besózzuk, és letakarva hűtőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHamburgi csirkemell
A csirkemell filéket megtisztítjuk, hosszában felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött csirkemell fehérbor mártással
A csirkemell filéket megmossuk, és óvatosan felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymás-bazsalikomos paradicsomleves
A friss paradicsomokat leforrázzuk, és levesszük a héját.
Gasztro Trend Tovább olvasomVörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel
Mert nem csak babgulyás van.
Hobbychef Tovább olvasomRántott sertéscomb vajas krumplipürével, párolt zöldségekkel, vöröskáposztával, rukkolával
Rántott hús újragondolva, krumplipürével és párolt zöldségekkel.
Hobbychef Tovább olvasomLencsefőzelék vörösboros-gombás marhaszelettel
A másik étel, amit Újév táján nem hagyhatunk ki, ha gazdagok akarunk lenni, de legalábbis ...
Hobbychef Tovább olvasomSertésflecken hagymás tört burgonyával, káposztasalátával
A szeletelt tarját kiklopfoljuk, az inakat éles késsel bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejszínes-gombás sertésborda
A szeletelt sertéskarajt besózzuk, kiklopfoljuk, lisztben megforgatjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkemell filé csiperkés avokádókrémmel
A csirkemell filét megformázzuk, sózzuk, borsozzuk, elősütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom