Recipes from Ingredient: liszt

Rántott hús és máj madársalátával

Rántott hús és máj madársalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha már vasárnap van, együnk valami finomat.

Hobbychef Tovább olvasom
Lencsefőzelék

Lencsefőzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Úgy tartja a mondás, hogy aki újévkor lencsefőzeléket fogyaszt, annak tele lesz a pénztárcája.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Borsófőzelék

Borsófőzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Nagyon szívesen gondolok vissza az iskolai menzán való étkezésre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Epres-túrós kosárkák

Epres-túrós kosárkák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A friss gyümölcsből készült desszertek azért csodálatosak, mert könnyűek, és kevésbé hizlalnak.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kolozsvári pulykatokány

Kolozsvári pulykatokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.4 / 5)

Egy kevés olajon kezdjük el pirítani a vöröshagymát és a szalonnát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldbableves

Zöldbableves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A zöldbableves elkészítése nagyon egyszerű, csupán annyi titka van, hogy friss hozzávalókból kell készíteni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Póréhagymaleves

Póréhagymaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A legtöbben odavagyunk a hagymás ételekért, persze nem véletlenül.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Burgonyaleves

Kolbászos burgonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tartalmas levesekben azt szeretem, hogy akár fő fogásnak is bőven megfelelnek.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vörösboros gombapaprikás medvehagymával, nokedlivel

Vörösboros gombapaprikás medvehagymával, nokedlivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A piacon találtam nagyon olcsó csiperkét, vettem félkilót, s egy finom paprikást dobtam össze.

Hobbychef Tovább olvasom
Tavaszi zöldségleves medvehagymával, csabai lángolt kolbásszal

Tavaszi zöldségleves medvehagymával, csabai lángolt kolbásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az idő már a tavaszt jelzi, ideje egy finom tavaszi levest főzni.

Hobbychef Tovább olvasom