Rántott sertéscomb vajas krumplipürével, párolt zöldségekkel, vöröskáposztával, rukkolával

2014-01-06
Rántott sertéscomb vajas krumplipürével, párolt zöldségekkel
  • Várható: 2 adag Rántott sertéscomb vajas krumplipürével, párolt zöldségekkel
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 30perc
  • Kész: 40perc

Rántott hús újragondolva, krumplipürével és párolt zöldségekkel.

Hozzávalók:

  • 2 szelet sertés comb
  • 5 db krumpli
  • 1 szelet sütőtök
  • 1 kicsi cékla
  • 1 evőkanál vaj
  • liszt
  • 1 db tojás
  • prézli (zsemlemorzsa)
  • őrölt fekete bors
  • olívaolaj
  • 1 szelet vöröskáposzta (lilakáposzta)
  • vörösborecet
  • 0,5 zacskó rukkola

Elkészítés:

Lépés: 1

Elkészítem a káposzta és rukkola salátákat, sózom, borsozom, locsolok rá borecetet, olívaolajat és beteszem a hűtőbe.

Lépés: 2

A krumplit felteszem héjában főni. A hússzeletek széleit bevagdosom, lazán kiklopfolom, sózom, borsozom, s bepanírozom. A tököt és a céklát megpucolom, kockára vágom, egy serpenyőben megpárolom.

Lépés: 3

A krumplit megpucolom, összetöröm, s összekeverem a vajjal.

Lépés: 4

Egy serpenyőbe öntök olajat, s a húst megsütöm benne.

Lépés: 5

Tálaláskor a tányérra teszek egy kupac krumplit, mellé egy szelet húst, a párolt zöldségeket, káposztát és rukkolát.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsös sertésragu cukkínivel

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Sloe Tequila koktél
Sloe Tequila koktél

Rakjuk a hozzávalókat egy turmixgépbe (blender).

Close