Recipes and Posts Tagged magas kalóriatartalmú
Aragóniai sonkás paella
Egy serpenyőben megfelelő mennyiségű olaj hozzáadásával a kockákra vágott sonkát és a csirkemellet pár percig ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilveszteri töltött káposzta
A füstölt császárszalonnát fedő alatt bő vízben megfőzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög húsos nyársak mentás joghurttal
A karajszeleteket megtisztítjuk, majd négyfelé vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBalzsamos borsos karaj sajtos metélttel
A karajszeleteket megmossuk, megtisztítjuk, kiklopfoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsgombócok cukkínisalátával
A darált húst tálba tesszük, ráütjük a tojásokat, ízesítjük sóval.
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri borzas hal
A halfiléket besózzuk, és az egyik citrom levével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt lazac citrommártással
A lazacfilét felszeleteljük, besózzuk, és ráfacsarjuk az egyik citrom felét.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertésflecken hagymás tört burgonyával, káposztasalátával
A szeletelt tarját kiklopfoljuk, az inakat éles késsel bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldbabos-tejfölös sertéstokány
A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk, majd aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött sertéslapocka töltött-sült burgonyával
A lapockát kiklopfoljuk, és éles késsel felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom