Recipes from Ingredient: paradicsom
Vasszűz turmix
A spenót hasznos vasforrás, és nagy mennyiségben tartalmaz C-, E-, B1-, B6-vitamint, valamint folsavat.
Gasztro Trend Tovább olvasomKilövés turmix
Ezt az italt szinte szétveti a béta-karotin, amit a szervezet A-vitaminná alakít.
Gasztro Trend Tovább olvasomTequila Mango Avocado Salsa saláta
Rakjuk bele egy nagyméretű salátás tálba: a kockára vágott mangót és avokádót.
Gasztro Trend Tovább olvasomPadlizsános spagetti
Egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a felkockázott padlizsánt és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSertéspörkölt
A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDorozsmai ponty
A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...
Gasztro Trend Tovább olvasomPadlizsán saláta szárított sonkával
A szép, fényes padlizsánt megmossuk, és ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk. Megkenjük olívaolajjal, és megsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMexikói hússaláta
A csirkemellfiléket csíkokra vágjuk, besózzuk, majd borssal és reszelt fokhagymával fűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomBrokkolisaláta pirított mandulával
A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben, 8-10 perc alatt roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSült paradicsom fokhagymás öntettel és grillezett sajttal
A baguette-et vastag szeletekre vágjuk, és forró serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom