Recipes from Ingredient: paradicsom
Thai édes-savanyú sertésragu
A sertéshúst megmossuk, és 2x2 cm-es kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú sertésragu
A sovány sertéshúst megmossuk, és a lilahagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejfölös babgulyás lángolt kolbásszal és vörösborral
Egy klasszikus finom babgulyás, amit a vörösbor még nemesebbé tesz.
Hobbychef Tovább olvasomPipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával
A pörkölt nem csak nokedlivel, vagy krumplival készíthető, a zöldborsó is mássá teszi egy kicsit.
Hobbychef Tovább olvasomCsontleves grízgaluskával
Ez a leves nem húsból, hanem húsos csontból készült.
Hobbychef Tovább olvasomVörösboros-tarhonyás marhapörkölt
Mert a pörkölt nem kötelezően krumplival, vagy nokedlivel készíthető.
Hobbychef Tovább olvasomTökös-rizses lecsó füstölt kolbásszal és szalonnával
Lecsó reggel, délben este ... Azoknak, akik - mint én - imádják a lecsót.
Hobbychef Tovább olvasomFokhagymás-chilis kagylótészta vörösborral és rokfort sajttal
Ez egy nagyon egyszerű, relatíve gyors, s nagyon ízletes olasz étel.
Hobbychef Tovább olvasomMarhahúsleves zöldséggel, daragaluskával
Egy finom húsleves sok zöldséggel, óriási daragaluskával.
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros, tejfölös-borsos resztelt gomba rigate tésztával
Azoknak, akik szeretik a finom, könnyű olaszos tésztaételeket, egy kis borral megbolondítva...
Hobbychef Tovább olvasom