Recipes from Ingredient: borókabogyó
Szedermártás
A szedret a megfelelő tisztítás után a vörösborral felforraljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva
A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal
Egy flambírozó - teflon bevonatú - serpenyőben felolvasztjuk a vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzárított mézes ringlószilva
A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomOlívás sonkakoktél melegen
Egy teflonserpenyőben felforrósítjuk az olajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomMandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal
A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFehérboros fácánhúsleves
Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.
Hobbychef Tovább olvasomZöldfűszeres sertésszűz filé roston sütve
A sertésszüzet megmossuk, besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácán és fürj gyümölcsökkel
A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKemencében sült őzfilé erdei gombákkal
Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom