Recipes from Ingredient: baracklekvár
Sárgabarackos, mandulás tekercs
A mélyhűtött kelt tésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük, a sütőlap méretére nyújtjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFlambírozott almás lepény
A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a szobahőmérsékletűre felengedett vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomMandulás minikuglóf sárgabarack öntettel
A kézmeleg vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojások sárgájával krémmé keverjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzalagos fánk
A tejet meglangyosítjuk, beletesszük az elmorzsolt élesztőt és a porcukor felét.
Gasztro Trend Tovább olvasomHókifli
A lisztet a margarinnal, a tejföllel, a cukorral, a meleg tejben felfuttatott élesztővel és csipet ...
Gasztro Trend Tovább olvasomMáglyarakás
A tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk, a tejet felmelegítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsászármorzsa #1
A citrom héját lereszeljük, a mazsolát a fehér rumba áztatjuk, majd kis időre állni hagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomRólunk
Cégadatok
Cégnév: Gasztro Net Kft.
Székhely: 9028 Győr, Régi Veszprémi u. 10.
Levelezési cím: ua. mint a székhely
Cégjegyzékszám: 08-09-015785
Adószám: 14171341-2-08
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12096729-00346100-00100003
Cikkek és Események
-
Öt egészséges finomság, amit megehetsz a párod...
Egy ízletes fogás nemcsak az étkezőasztalnál lehet emlékezetes, hanem még inkább a...tovább
-
Vadonatúj kulináris édességek a CsokoladeWebshop.hu-nál!
Akik szeretik a csokoládét nemcsak enni, hanem ajándékozni is, akkor jó helyen...tovább
Különféle Receptek
- Népszerű
- Új
- Véleletlen
-
Köménymagleves
(3.8 / 5)
-
Amaretto mandulalikőr házilag
(3.1 / 5)
-
Cointreau narancslikőr házilag
(3.7 / 5)
-
Bodzavirág borpongyolában
(0 / 5)
-
Körte fehérborban, szőlőlevelekben
(0 / 5)
-
Gyömbérhab
(5 / 5)
-
Narancsos répalekvár
(0 / 5)
-
Molokai Mule koktél
(0 / 5)
-
Viva Passoa koktél
(0 / 5)