Recept fogás: Hideg előétel
Hideg előétel
Ceviche
A fogasfilék bőrét lefejtjük (még jobb, ha már így vásároljuk) és az esetlegesen benne maradt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTonhalas bruschetta
A bruschetta egy nagyon könnyű kis előétel, amely arra való, hogy a gyomrunkat előkészítsük a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkemáj pástétom
A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGrapefruit saláta almával, naranccsal, sárgarépával és újhagymával
A grapefruitot és a narancsot meghámozzuk, a fehér héját leszedjük, majd gondosan kifilézzük, nehogy a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFejes saláta vinaigrette mártással
A salátafejeket kétfelé vágjuk, és bő, hideg folyóvízben megmossuk, majd lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri salpicon saláta
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom