Recept fogás: Hideg előétel
Hideg előétel
Rosolli saláta
A sárgarépát, az uborkát, az almát megmossuk, meghámozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKaszinótojás franciasalátával
A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTequila Mango Avocado Salsa saláta
Rakjuk bele egy nagyméretű salátás tálba: a kockára vágott mangót és avokádót.
Gasztro Trend Tovább olvasomMajonézes gyümölcssaláta
A saláta elkészítését az öntettel (tartármártás) kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkemell saláta filézett naranccsal és jégsalátával
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sóval és fehér borssal bepácoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomThai ráksaláta
Először elkészítjük az öntetet: a szójaszószt összekeverjük a barnacukorral és a lime-ok levével.
Gasztro Trend Tovább olvasomPadlizsán saláta szárított sonkával
A szép, fényes padlizsánt megmossuk, és ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk. Megkenjük olívaolajjal, és megsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMexikói hússaláta
A csirkemellfiléket csíkokra vágjuk, besózzuk, majd borssal és reszelt fokhagymával fűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasom