Recept fogás: Hideg előétel

Hideg előétel

Rosolli saláta

Rosolli saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sárgarépát, az uborkát, az almát megmossuk, meghámozzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Svéd gombasaláta

Svéd gombasaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az olajat felforrósítjuk, a cukrot karamellizáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonézes gombasaláta

Majonézes gombasaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.7 / 5)

A majonézes saláták elkészítése nagyon egyszerű.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kaszinótojás franciasalátával

Kaszinótojás franciasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tequila Mango Avocado Salsa saláta

Tequila Mango Avocado Salsa saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk bele egy nagyméretű salátás tálba: a kockára vágott mangót és avokádót.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonézes gyümölcssaláta

Majonézes gyümölcssaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A saláta elkészítését az öntettel (tartármártás) kezdjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemell saláta filézett naranccsal és jégsalátával

Csirkemell saláta filézett naranccsal és jégsalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sóval és fehér borssal bepácoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Thai ráksaláta

Thai ráksaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Először elkészítjük az öntetet: a szójaszószt összekeverjük a barnacukorral és a lime-ok levével.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Padlizsán saláta szárított sonkával

Padlizsán saláta szárított sonkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szép, fényes padlizsánt megmossuk, és ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk. Megkenjük olívaolajjal, és megsütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mexikói hússaláta

Mexikói hússaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemellfiléket csíkokra vágjuk, besózzuk, majd borssal és reszelt fokhagymával fűszerezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom