Recept fogás: Hideg előétel

Hideg előétel

Meggylikőrben-jégben pácolt gyümölcssaláta

Meggylikőrben-jégben pácolt gyümölcssaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A citromokat megmossuk, cikkekre vágjuk, majd üvegtálban összekeverjük a narancslével, a mézzel és a meggylikőrrel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mediterrán zöldsaláta

Mediterrán zöldsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ananászt megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, a közepét kivájjuk, majd egyenletes darabokra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi halkoktél saláta

Karácsonyi halkoktél saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és puhára főzzük. A zellert megtisztítjuk, és fedő alatt megpároljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hagymás heringsaláta

Hagymás heringsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megmosott burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, eközben a lilahagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk és besózzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Görög parasztsaláta

Görög parasztsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Az apró paradicsomokat kettévágjuk, kicsumázzuk. Az uborka végét levágjuk, hosszában kettévágjuk, majd fél karikákra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sonkatekercs aszpikban

Sonkatekercs aszpikban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást kb. 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízben lehűtjük, majd megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Joghurtos zellerkoktél

Joghurtos zellerkoktél

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zellert megtisztítjuk, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Egy kisebb fazékban kevés sós, citromos vízben fedő ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Füstölt lazacrózsák citromos alma-toaston

Füstölt lazacrózsák citromos alma-toaston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lazacszeleteket kiolvasztjuk, és rózsákat készítünk belőlük úgy, hogy a magozott olívabogyó köré tekerünk 1-1 ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Diós-majonézes halkoktél

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dinnyés ráksaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rákot még fagyosan a borba szórjuk. A konyakkal ízesítjük, a citrom levét belefacsarjuk, megsózzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom