Recept fogás: Hideg előétel
Hideg előétel
Théziai saláta sült paradicsommal és rukkolával
A zöldségeket megmossuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk, az újhagymát és a paprikát felszeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGarnélarák saláta
Az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, a kaprot és a fokhagymát apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPástétom fűszeres vajjal
Az apróra vágott vöröshagymát a füstölt szalonna zsírján megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTojássaláta retekkel és fokhagyma öntettel
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFejes saláta lilahagymával, tojássalátával és bazsalikomos-olívás öntettel
A sóból, cukorból, fehérborecetből és az apróra vágott lilahagymából salátalevet készítünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBabsaláta sonkával
A babkonzervet leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög uborkasaláta
Az uborkát megmossuk, meghámozzuk, majd legyaluljuk. A hagymát megtisztítjuk, lereszeljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHázi csirkemájkrém
A felmelegített olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát.
Gasztro Trend Tovább olvasomGemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével
Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCéklás heringsaláta
Ha szereti az olyan ételeket, amelyek nemcsak finomak, hanem a szemet is gyönyörködtetik, akkor próbálja ...
Gasztro Trend Tovább olvasom