Recipes and Posts Tagged magas szénhidráttartalmú
Szedermártás
A szedret a megfelelő tisztítás után a vörösborral felforraljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirskocsonya
Bármilyen süteménybe, gyümölcsös dísztálak díszítésére is használható.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)
Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmasajt pörkölt mogyoróval
A háziasszonyok többsége a birsalmára esküszik, de készíthető birskörtéből is finom sajt.
Gasztro Trend Tovább olvasomTeapuncs arábiából
Hat deci vizet felforralunk, és ráöntjük a cserépedényben levő narancsos tealevélre.
Gasztro Trend Tovább olvasomKávémártás mazsolával, melegen
1 erős kávéfőzetet készítünk, amit ráadásul még a felére be is forralunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes rózsaszirup
A rózsa szirmait letépkedjük, és folyó vízben többször átmossuk, lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomEper vörösborzselében
Az egészséges eperszemeket megmossuk, lecsumázzuk és félbevágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött csúsztatott palacsinta
A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasom