Recipes from Ingredient: cukor

Hideg uborkaleves

Hideg uborkaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kígyóuborkát megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, húsát apró kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kaszinótojás franciasalátával

Kaszinótojás franciasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Baileys Iced Latte

Baileys Iced Latte

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Keverőpohárba töltsük bele a jeget, az ír krémlikőrt (Baileys), a kihűlt kávét, a tejet, és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokoládés-mogyorós kávé

Csokoládés-mogyorós kávé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a cukrot és a kakaóport a pohárba/bögrébe, és öntsük rá a forró kávét, és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Peach Sangria bólé

Peach Sangria bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk az őszibarack és narancs szeleteket a bólés tálba, majd adjuk hozzá a narancslikőrt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Honeydew Melon Bellini koktél

Honeydew Melon Bellini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Keverjük össze a kockára vágott sárgadinnyét, a lime levét és a cukrot egy turmixgépben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Century Club Punch koktél

Century Club Punch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük az összes hozzávalót a keverőpohárba, adjunk hozzá jeget, és jól keverjük össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pink Passion koktél

Pink Passion koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat keverjük össze turmixgépben (blender) jégkockákkal.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Luxardo Limoncello

Limoncello citromlikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (2.5 / 5)

A citromhéjakat helyezzük bele egy literes üvegedénybe, és töltsük rá a vodkát, majd óvatosan keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Russo Arancello

Arancello narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Hámozzuk le (késsel vagy valamilyen citrus hámozóval) a narancsok héját.

Gasztro Trend Tovább olvasom