Recipes from Ingredient: cukor
Rózsa szirup
Elsőként készítsük el a cukorszirupot. Egy serpenyőbe rakjunk egyenlő arányban vizet és cukrot.
Gasztro Trend Tovább olvasomAnanász szirup
Keverjük össze a tojásfehérjét és a kristálycukrot két csésze hideg vízben egy nagy edényben.
Gasztro Trend Tovább olvasomAllspice szirup
A 6 evőkanál szárított és zúzott szegfűborsót (allspice) egy fazékban melegítsük fel 1 csészényi (2,5 ...
Gasztro Trend Tovább olvasomLevendula szirup
Egy edényben melegítsünk vizet, majd adjuk hozzá a cukrot és a levendulát.
Gasztro Trend Tovább olvasomKaramell szirup
Egy edényben melegítsünk vizet, majd adjuk hozzá a cukrot, és folyamatos kevergetés mellett olvasszuk fel ...
Gasztro Trend Tovább olvasomMálna szirup
Egy edényben melegítsünk vizet, majd adjuk hozzá a cukrot.
Gasztro Trend Tovább olvasomWarm Winter Margarita koktél
Forraljuk fel egy nagyobb edényben az almalét és a fahéjrúdat.
Gasztro Trend Tovább olvasomCaramel Apple Jello Shots
Vágjuk félbe a zöld almákat, és formáljunk belőlük csészéket.
Gasztro Trend Tovább olvasomVanília szirup
Egy edényben melegítsünk vizet, majd adjuk hozzá a cukrot.
Gasztro Trend Tovább olvasomFahéj szirup
Törjük a fahéjrúdakat kisebb darabokra, és tegyük bele egy edénybe a vízzel és a cukorral ...
Gasztro Trend Tovább olvasom