Recipes from Ingredient: cukor

Rebarbara kompót

Rebarbara kompót

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Finom sültek mellé mindig jól esik egy kis kompót, amelyet általában almából szoktunk készíteni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paradicsomos káposzta

Paradicsomos káposzta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha az iskolai menzára gondolunk, akkor a főzelékek között valahol a második vonalban ott szerepel ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Jaffa szörp

Jaffa szörp

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.1 / 5)

A boltban kapható szörpök nemcsak indokolatlanul drágák, hanem rengeteg tartósítószert, vagy ízfokozót tartalmaznak.

Gasztro Trend Tovább olvasom
STROHpresso koktél

STROHpresso koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Óvatosan melegítsük a tejet együtt a tejszínnel úgy, hogy a cukor és a vaníliás cukor ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Édes-savanyú tintahal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Porto Flip koktél

Porto Flip koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A szerecsendió kivételével minden hozzávalót összekeverünk a mixerben a jégkockával.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hagymás heringsaláta

Hagymás heringsaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megmosott burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, eközben a lilahagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk és besózzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sangria bólé

Sangria bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gyümölcsöket karikákra vágjuk, felnegyedeljük, és egy edénybe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Balatoni süllőfilé Hungária módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almás–fahéjas tekercs

Almás–fahéjas tekercs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

Az almatöltelék elkészítése: egy közepes lábasban összekeverjük az almát, lisztet, cukrot, és vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom