Recipes from Ingredient: cukor
Paradicsomos káposzta
Ha az iskolai menzára gondolunk, akkor a főzelékek között valahol a második vonalban ott szerepel ...
Gasztro Trend Tovább olvasomJaffa szörp
A boltban kapható szörpök nemcsak indokolatlanul drágák, hanem rengeteg tartósítószert, vagy ízfokozót tartalmaznak.
Gasztro Trend Tovább olvasomSTROHpresso koktél
Óvatosan melegítsük a tejet együtt a tejszínnel úgy, hogy a cukor és a vaníliás cukor ...
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú tintahal
A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPorto Flip koktél
A szerecsendió kivételével minden hozzávalót összekeverünk a mixerben a jégkockával.
Gasztro Trend Tovább olvasomHagymás heringsaláta
A megmosott burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, eközben a lilahagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk és besózzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSangria bólé
A gyümölcsöket karikákra vágjuk, felnegyedeljük, és egy edénybe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni süllőfilé Hungária módra
A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás–fahéjas tekercs
Az almatöltelék elkészítése: egy közepes lábasban összekeverjük az almát, lisztet, cukrot, és vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasom