Recipes from Ingredient: barna cukor
Finlandia Lime Caipiroska koktél
Rakjuk a lime gerezdeket a pohárba, és szórjuk rájuk a barna cukrot.
Gasztro Trend Tovább olvasomHagyományos forró grog
A forróitalos pohárba rakjuk bele a barna cukrot, majd öntsük bele a limelét és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFrench Mojito koktél
A híres kubai Mojito koktél egyik francia változata.
Gasztro Trend Tovább olvasomGreek Mojito koktél
Rakjuk a barna cukrot, a citromlevet, majd a mentaleveleket és a lime darabokat a pohárba.
Gasztro Trend Tovább olvasomChocolate Caipirinha koktél
Tegyük a cukrot a pohár aljára, majd töltsük rá az italokat.
Gasztro Trend Tovább olvasomMiami Mojito koktél
Rakjuk a pohárba a lime gerezdeket, a barna cukrot és a cukorszirupot, valamint a mentaleveleket.
Gasztro Trend Tovább olvasomAmaretto mandulalikőr házilag
Kombináljuk a vizet és a cukrokat egy edényben közepes lángon, amíg nem kezd el forrni, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomJuharszirup
Egy edénybe rakjunk vizet, és rakjuk bele a cukrokat és a kukoricaszirupot.
Gasztro Trend Tovább olvasomKahlúa kávélikőr házilag
Rakjuk az instant kávét egy nagy üvegtálba, és öntsük rá a forró vizet, majd keverjük ...
Gasztro Trend Tovább olvasomLovely Lovely koktél
Minden összetevőt keverjük össze 10 uncia (30 cl) zúzott jéggel mixergéppel (vagy keverőgéppel).
Gasztro Trend Tovább olvasomRólunk
Cégadatok
Cégnév: Gasztro Net Kft.
Székhely: 9028 Győr, Régi Veszprémi u. 10.
Levelezési cím: ua. mint a székhely
Cégjegyzékszám: 08-09-015785
Adószám: 14171341-2-08
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12096729-00346100-00100003
Cikkek és Események
-
Öt egészséges finomság, amit megehetsz a párod...
Egy ízletes fogás nemcsak az étkezőasztalnál lehet emlékezetes, hanem még inkább a...tovább
-
Vadonatúj kulináris édességek a CsokoladeWebshop.hu-nál!
Akik szeretik a csokoládét nemcsak enni, hanem ajándékozni is, akkor jó helyen...tovább
Különféle Receptek
- Népszerű
- Új
- Véleletlen
-
Köménymagleves
(3.8 / 5)
-
Cointreau narancslikőr házilag
(3.7 / 5)
-
Amaretto mandulalikőr házilag
(3 / 5)
-
Bodzavirág borpongyolában
(0 / 5)
-
Körte fehérborban, szőlőlevelekben
(0 / 5)
-
Gyömbérhab
(5 / 5)
-
Busavagdalt
(0 / 5)
-
Tengeri halfilé citromos petrezselyemmártással és újburgonyával
(5 / 5)
-
Tejszínes cukkíni krémleves
(0 / 5)