Recipes from Ingredient: angostura bitters

Prince Harry koktél

Prince Harry koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjunk a koktél sékerbe zúzott jeget, és adjuk hozzá a fekete rumot, a gyömbérlikőrt, a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kona Swizzle koktél

Kona Swizzle koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A törőfával megnyomkodott 2 mentaágat, a fűszeres rumot, a mandula szirupot, a limelét és cukorszirupot ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Jet Pilot koktél

Jet Pilot koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük a hozzávalókat egy keverőgépbe vagy turmixgépbe (blender).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Beachcomber's Rum Barrel koktél

Beachcomber’s Rum Barrel koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót rakjuk turmixgépbe (blender) és zúzott jéggel, 5 másodpercig keverjük jól össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mai Kai’s Black Magic Tribute koktél

Mai Kai’s Black Magic Tribute koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót turmixgépbe (blender) 1 1/2 csészényi zúzott jéggel jól, mintegy 5 másodpercig keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Speyside Highball koktél

Speyside Highball koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük fel jégkockákkal a highball poharat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Caipirito koktél

Caipirito koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a negyed lime-ot és a mentaleveleket, valamint a cukorszirupot a koktél shakerbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zombie Punch koktél

Zombie Punch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük az összes hozzávalót (a jeget utoljára) egy turmixgépbe (blender).

Gasztro Trend Tovább olvasom
The Skulled Cider koktél

The Skulled Cider koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Adjuk hozzá az összetevőket a gyömbér üdítő kivételével, egy jéggel megrakott highball pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Classic Old Fashioned koktél

Classic Old Fashioned koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A whiskeys pohárba tegyük bele a kockacukrot, és öntsük rá az Angostura Bitters-t.

Gasztro Trend Tovább olvasom