Recipes from Ingredient: angostura bitters

Planter's Punch koktél

Planter’s Punch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az Angostura Bitters kivételével rázzuk jól össze jéggel shakerben az összetevőket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Release the Kraken! koktél

Release the Kraken! koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A 151 Proof Rum kivételével 1/2 csészényi tört jéggel rázzuk össze a hozzávalókat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Suffering Bastard koktél

Suffering Bastard koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gyömbérsör kivételével koktél shakerben jéggel rázzuk össze a hozzávalókat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barrel O’ Rum koktél

Barrel O’ Rum koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze bőségesen jégkockával az összetevőket a koktél shakerben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Halekulani koktél

Halekulani koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összetevőket rázzuk össze jéggel shakerben, és az italt szűrjük le egy koktélos pohárba, és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cobra koktél

Cobra koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat turmixgépbe (blender) 4 uncia (1,2 dl) jéggel nagy sebességgel, mintegy 5 másodpercig keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
The Natives Are Restless koktél

The Natives Are Restless koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze koktél sékerben jéggel az összetevőket, és töltsük az italt a magas vagy cső ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Swamp Zombie koktél

Swamp Zombie koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót zúzott jéggel rakjuk a turmixgépbe, és nagy sebességgel, körülbelül 10 másodpercig keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Pear Punch koktél

Sobieski Pear Punch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat töltsük bele egy jéggel teli collins vagy highball pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rob Roy koktél

Rob Roy koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A whiskeyt, a Martinit és az angosturát keverőpohárba öntjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom