Recipes from Ingredient: só
só
Savanyú, tejszínes lencseleves
A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFűszeres pulykaraguleves citromosan
A vajat felmelegítjük. A sárgarépát, a fehérrépát és a zellert megmossuk, kockára vágjuk, és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAlföldi tarhonyaleves
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és megpirítjuk. Mikor már aranyszínű, hozzáadjuk a finomra vágott ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKanadai tökkrémleves
Vajat forrósítunk, mikor már nem pezseg, rátesszük a finomra vágott vöröshagymát, a szeletekre vágott sárgarépát ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFejes saláta vinaigrette mártással
A salátafejeket kétfelé vágjuk, és bő, hideg folyóvízben megmossuk, majd lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri salpicon saláta
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSörben sült kacsacomb citromos almaszósszal
A kacsacombokat megmossuk, majd sóval, majoránnával és őrölt köménnyel bedörzsöljük. A sört beleöntjük egy tepsibe, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSült csirkemell almába töltve
Az almák belsejét kivájjuk, és a citrom levével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomAszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal
Az aszalt szilvát beáztatjuk a fehérborba.
Gasztro Trend Tovább olvasom