Recipes from Ingredient: sáfrány
Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva
A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.
Gasztro Trend Tovább olvasomFinom falatok ananászra és sütőtökre
Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.
Gasztro Trend Tovább olvasomOlívás csirke gyömbéres-citromos mártással
A fiatal csirkéket a megtisztítás után - előző nap - felnegyedeljük, és sózás után a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKörtével töltött tyúkpecsenye
A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMazsolás csirkeleves
A megmosott csirkét apró, raguszerű darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFehérboros fácánhúsleves
Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.
Hobbychef Tovább olvasomMarhahúsleves metélttésztával
Egy finom leves, nem csak ünnepekre és vasárnapokra.
Hobbychef Tovább olvasomCsirkehúsleves
A csirkét megmossuk, megtisztítjuk, és egy megfelelő méretű fazékba helyezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasom