Recipes from Ingredient: méz
Narancslé turmix
Rakjuk bele a turmixgépbe (blender) a banán és mangó darabokat.
Gasztro Trend Tovább olvasomCiroc Classique koktél
Rakjuk a pohárba a kockacukrot, és csepegtessük rá a 3 öntetnyi gyomorkeserűt (Angostura Bitters).
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög citromleves
A pudingot tejjel elkeverve elkészítjük, közben 2 db citrom héját lereszeljük, majd a citromok és ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAir Mail koktél
A pezsgő kivételével a többi hozzávalót öntsük a keverőpohárba.
Gasztro Trend Tovább olvasomBrothers’ Blend Fizz koktél
A szódavíz kivételével az összetevőket rakjuk koktél shakerbe, és jéggel rázzuk össze.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyömbér Kávé
Keverjük össze az őrölt kávét az őrölt gyömbérrel, és készítsünk egy rövid kávét (eszpresszó, presszókávé).
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú tintahal
A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPadlizsán saláta szárított sonkával
A szép, fényes padlizsánt megmossuk, és ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk. Megkenjük olívaolajjal, és megsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom