Recipes and Posts Tagged alacsony zsírtartalmú
Körte fehérborban, szőlőlevelekben
A borból a birsecettel, a fahéjjal, és egy kevés vízzel hígítva páclevet főzünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKávétorta másképpen
A kész, barna piskótakarikát három egyforma széles lappá vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHideg túrólepény szilvásan
Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos almaleves (főzés nélkül)
A meghámozott almákat lereszeljük és megöntözzük a három narancs megszűrt levével.
Gasztro Trend Tovább olvasomZuppa di Italiani – olasz leves
A fokhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, a paradicsomot megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom