Recipes from Ingredient: porcukor
Sárgadinnyekoktél rákkal
A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörteleves borral (főzés nélkül)
A meghámozott, felezett és magjaitól megtisztított körtékből - karalábéfúróval - húsz golyót formázunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomEpres-túrós kosárkák
A friss gyümölcsből készült desszertek azért csodálatosak, mert könnyűek, és kevésbé hizlalnak.
Gasztro Trend Tovább olvasomBacardi White Lion koktél
Öntsük az italokat egy zúzott jéggel megrakott keverőpohárba.
Gasztro Trend Tovább olvasomBaileys trüffel
Vendégváró édesség, kávé és tea mellé ajánlom, vagy könnyű baráti vacsora után kínálhatjuk a vendégeinket ...
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomStíriai metélt
A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.
Gasztro Trend Tovább olvasomKókuszkenyér
A babapiskótát lereszeljük, és összekeverjük a kókuszreszelékkel.
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes túróval töltött zsemle
A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsokis kalács
A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt, és egy evőkanál cukrot.
Gasztro Trend Tovább olvasom